• گروه مطلب:| خبر| انرژی| فارسی|
  • کد مطلب:61174
  • زمان انتشار:پنجشنبه 15 دی 1401-3:6
  • کاربر:.

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران در بازدید از انبارهای مواد غذایی پایانه نفتی خارک که با هدف بررسی راهکارهای افزایش بهره‌وری و ارتقای سلامت کارکنان با تغذیه سالم انجام شد، بر نقش تغذیه سالم در ارتقای سلامت و افزایش بهره‌وری کارکنان تأکید کرد.
نقش سلامت کارکنان نفت در افزایش بهره‌وری سازمانی

به گزارش اقتصادنامه به نقل از شرکت پایانه های نفتی ایران، عباس اسدروز ، چهارشنبه ( ۱۴دی ماه) از سردخانه و انبارهای نگهداری مواد اولیه غذایی پایانه نفتی خارگ بازدید کرد.

وی در این بازدید گفت: یکی از عوامل کارایی انسانی، تأمین غذای سالم وکافی است از این رو نگهداری مواد غذایی طبق اصول بهداشتی و فنی از پایه‌های بهداشت عمومی و پیشگیری از بروز بیماری‌های مختلف و جلوگیری از اتلاف مواد غذایی محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی ایران افزود: برای رسیدن به این هدف لزوم تطبیق انبارهای نگهداری مواد غذایی با اصول استاندارد ضروری است.

اسدروز ادامه داد: با توجه به سلامت جسم و ذهن کارمندان، تغذیه سالم می‌تواند منجر به افزایش تمرکز، کاهش خستگی و کاهش مشکلات جسمانی شود سرانجام افزایش رضایت و بهبود عملکرد کارکنان، همچنین افزایش بازدهی را به‌دنبال خواهد داشت.

وی تأکید کرد: سلامت و بهداشت کارکنان با افزایش بهره‌وری سازمانی ارتباط مستقیم دارد. از همین رو باید برای ارتقای سلامت این عزیزان استانداردهای مربوط رعایت شود.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0