چهارشنبه 5 ارديبهشت 1403 شمسی /4/24/2024 6:17:20 AM

حق رای ۶۰ درصد سهام متعلق به علی انصاری در بانک آینده در حالی در اختیار وزارت اقتصاد قرار می گیرد که شریک و حقوق بگیر و کارمند علی انصاری که هم اکنون به عنوان معاون بیمه و بانک وزارت اقتصاد قرار گرفته است در مجمع این بانک برای مدیریت رای سهام کارفرمای خود یعنی علی انصاری حضور می یابد و در مورد عزل یا انتصاب مدیران احتمالی در هیات مدیره ای که سابقاً با تایید نهاد های ذی صلاح و نظارتی منصوب شده بودند دوباره تصمیم بگیرد.
خواب پریشان سلطان شرکت سازی در باب همایون تعبیر شد؟

به گزارش اقتصادنامه به نقل از موج، در میان هیاهوی خبرهای گرانی و بورس یا مذاکرات هسته ای، خبر یک انتصاب در لابلای جنجال های خبری گُم شد.

خبر انتصاب معاون جدید بانک و بیمه وزارت اقتصاد و دارایی شاید در مقایسه با وزن سایر اخبار برای جامعه کنونی، آنقدرها قابل توجه نباشد، اما وقتی جزئیات چنین انتصابی را زیر ذره بین ببریم، متوجه اهمیت و عمق پیوند چنین انتصابی با معیشت و حال و روز زندگی امروزه مردم خواهیم شد.

و اما ماجرای انتصاب پرحاشیه چیست؟

در آخرین روز کاری هفته قبل احسان‌ خاندوزی ، وزیر اقتصاد و دارایی، حکم انتصاب عجیب و در عین حال سوال برانگیزی را امضا می کند که تصور سناریوهای پشت پرده آن تن هر شخصی را می لرزاند.

در روزهای اخیر خاندوزی، سید عباس حسینی را به سمت معاونت بانک و بیمه وزارتخانه خود منصوب کرد. انتصابی که اگر چه از دید برخی رسانه ها بر اساس سوابق پرخطای وی به ویژه در بیمه ایران و ماجرای دریافت وام ۶۰۰ میلیون تومانی در ادامه افشای فیش های حقوقی مورد انتقاد قرار گرفت، اما واقعیت نهفته درباره حضور چنین شخصی در وزارت اقتصاد و دارایی از نگاه رسانه ها مخفی ماند. روخوانی واقعیتی که با بررسی موشکافانه سوابق حسینی در پازل سلطان شرکت سازی در ایران، به نظر می رسد از ترسیم سناریویی سازماندهی شده در اقتصاد کشور با بازیگردانی سرمایه دار پرحاشیه، پرده بر می دارد.

در این سنایور ابتدا باید از نقش عباس حسینی ۵۲ ساله در این پازل آغاز کرد و اساسا به دنبال پاسخ به این پرسش بود که چرا انتخاب او در باب همایون در برابر تمام انتصاب های تاریخ این وزارتخانه حساسیت بسیاری دارد.

حسینی، مدیر عامل اسبق بیمه ایران در دولت روحانی، اگر چه سوابق دولتی دیگری از جمله معاون امور اقتصادی وزیر کار یا سرپرستی صندوق بیمه عشایر، معاون برنامه ریزی شستا و حتی حضور در هیات مدیره بانک تجارت، شرکت گروه مدیریت ارزش سرمایه صندوق بازنشستگی و حضور در هیات مدیره شرکت های تابعه این صندوق از جمله پتروشیمی های لاله، مارون، شازند و آبادان را در کارنامه دارد و حتی مدیر کلی صندوق های بازنشستگی استان های گیلان و خراسان را تجربه کرده، اما در راس همه این پُست ها و مشاغل دولتی، شراکت وی با ابربدهکار بانکی و سلطان شرکت سازی یعنی علی انصاری مثل چراغ نور بالا در شب، چشم هر بیننده ای را می زند.
وی از یکم آبان ماه سال ۹۸ به عنوان عضو هیات مدیره شرکت تجارت ایران مال در کنار اشخاص نام آشنایی، حضور پر رنگی در شرکت های تو در توی انصاری دارد.

آرایش سهامداری در شرکت های تو در توی این گروه اگر صرفاً با رصد سهم الشرکه و کرسی مدیریتی حسینی دیده بانی شود، در اولین گام به حضور او در موسسه آموزش عالی آزاد اندیشه معین برخورد می کنیم.

شرکتی که از ابتدا متعلق به علی انصاری در هلدینگ تات بوده و پیش از خلع ید وی از مدیریت و کنترل سهام بانک آینده و شرکت های تابعه آن، یعنی در اواخر سال ۱۳۹۷ به شرکت های تابعه بانک آینده منتقل کرده بود.

جالب اینکه همچنان تا به امروز نیز مدیران منصوب انصاری در این شرکت حضور داشته و حقوق دریافت می کنند.
از جمله این مدیران عباس حسینی است که از ۱۹ آبان ۱۳۹۷ به عنوان عضو هیات مدیره این موسسه به اصطلاح آموزشی در روزنامه رسمی معرفی و مطابق با صورتجلسه هیات موسس در کنار اسامی مدیران نام آشنایی همچون حسین محمد پور زرندی (مدیرعامل اسبق بانک شهر و شرکت های تابعه و عضو اسبق هیات مدیره تامین سرمایه تمدن در دوره حضور محمد باقر قالیباف در شهرداری تهران)، مهدی صادقی شاهدانی، ایمان رحیمی ابوقره و سید محسن طباطبائی مزدآبادی دیده می شود.
سند صلح تنظیم شده در دفترخانه اسناد رسمی ۱۵۰۵ نبش خیابان دکتر حبیب اله در ساختمان آزادی، سهم الشرکه سید عباس حسینی در موسسه آموزش عالی آزاد اندیشه معین را به شرح ذیل نشان می دهد:
اشخاصی که با ردیابی و رصد چرخه مدیریتی و سهامداری آنها در شرکت های مختلف، به وضوح به میزان نفوذ شان در دستگاه های دولتی پی برد.

 



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین