سه شنبه 4 ارديبهشت 1403 شمسی /4/23/2024 2:55:29 PM
  • گروه مطلب:| خبر| معدن| فارسی|
  • کد مطلب:26869
  • زمان انتشار:جمعه 22 اسفند 1399-15:48
  • کاربر:
مدیر مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران اعلام کرد:

مدیر مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با تشریح برنامه‌های این مرکز در سال ۱۴۰۰ عنوان کرد: دیجیتال‌سازی صنایع معدنی منجر به ایجاد ارزش افزوده و کاهش قیمت تمام شده خواهد شد و به افزایش قدرت رقابت‌پذیری اقتصادی کشور می انجامد.
استراتژی ایمینو برای سال ۱۴۰۰/  هوشمندسازی معادن با ورود استارتاپ‌ها شتاب می‌گیرد

به گزارش اقتصادنامه، حسین منصوری با بیان اینکه ماموریت ایمینو حمایت از استارتاپ‌ها و یافتن سرمایه‌گذار مناسب برای آنها جهت ورود به بازار و بالندگی آنهاست، مطرح کرد: مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران در پی دو جشنواره اینوماین ۱ و ۲ با هدف حمایت از کسب وکارهای نوپا و تسهیل گیری برای شرکت های دانش بنیان و فناور در بخش معدن و صنایع معدنی در شهریورماه سال ۱۳۹۹ شکل گرفت.

او با اشاره به برگزاری جشنواره اینوماین ۳ در نیمه اول سال آینده مطرح کرد: در حال حاضر ۵ استارتاپ در
مجموعه ایمینو مستقر هستند که این ۵ استارتاپ از بین ۳۰ ایده پذیرفته شده از ۲۴۱ طرح ارائه شده به جشنواره اینوماین ۱ و ۲ انتخاب شده‌اند.

مدیر مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران ادامه داد: افزایش خوداتکایی در فناوری و ساخت داخل تجهیزات معدن و صنایع معدنی یکی از اولویت‌های ایمینو در سال ۱۴۰۰ است که قرار است با حمایت، همکاری و استفاده از توان دانشگاه‌ها، مراکز علمی، تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان و استارتاپی و حمایت از ایده ها و دانش های تولید شده توسط آنها، شناسایی، جذب و راهبری تیم‌های استارتاپی چدید، سنجش، راهبری و تعیین وضعیت تیم‌های استارتاپی موجود، تسهیل‌گری فرایند تجاری‌سازی کسب‌وکارهای فناور و دانش‌بنیان، ارزیابی و بررسی ایده‌های ثبت شده در سامانه ایمینو به تحقق بپیوندد.

منصوری با اشاره به برنامه ایمینو برای برگزاری و تولید کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی مرتبط با زیست‌بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی در سال آینده گفت: برگزاری ۱۰ عنوان وبینار آموزشی، برگزاری ۴ عنوان آموزشی ترجمه و برگزاری ۶ کارگاه مرتبط در محیط دانشگاهی را در دستور کار داریم.

او ادامه داد: ایمینو به عنوان پرچم‌دار توسعه صنعت ۴.۰ در بخش معدن و صنایع معدنی برنامه‌ریزی کرده قرار است این جریان با اولویت فولاد و صنایع معدنی کشور اجرایی شود و با برگزاری کنفرانس، همایش علمی و تخصصی در این زمینه و برگزاری فراخوان‌ها پیشتاز صنعت ۴.۰ باشد.

مدیر مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از فناوری‌های نوین و هوشمندسازی معادن یکی از ضروریت های کشور است و حمایت از مجموعه‌های استارتاپی به عنوان بازوی کمکی برای دیجیتال سازی صنایع معدنی، ایجاد ارزش افزوده و کاهش قیمت تمام شده به افزایش قدرت رقابت پذیری اقتصادی کشور می انجامد.



مطالب مرتبط



نظر تایید شده:0

نظر تایید نشده:0

نظر در صف:0

نظرات کاربران

نظرات کاربران برای این مطلب فعال نیست

آخرین عناوین